Ostrzeżenie! Jestem śpiący i być może piszę totalnie bez sensu. Ostrzeżenie!
Wpadłem sobie na pomysł podzielenia kolejek na 7 kręgów trollingu. Podzielcie się swoim nastawieniem, itp.
Poukładałem sobie przed chwilą w głowie to jak wysoki poziom trollowania jest w moich grach. (głównie chodzi o mnie)
Krąg pierwszy - EUNE, konto pierwsze, kolejka solo. Poziom trollingu równy jest zeru. Staram się tam dać z siebie dosłownie wszystko, włącznie z wyborem nudnych aczkolwiek efektywnych w grze postaci. Win ratio bardzo wysokie.
Krąg drugi - EUNE, konto drugie, kolejka solo. Bardzo podobnie jak w kręgu pierwszym, z tym wyjątkiem że tutaj gram tylko tymi kilkoma (około 20 chyba) postaciami które posiadam oraz unikam grania tymi postaciami którymi mam wysoką maestrię na innych kontach.
Krąg trzeci - EUNE, konto pierwsze, kolejka elastyczna. Trollowanie w sposób umiarkowany, ograniczony głównie do testowania różnych nie granych przez społeczność buildów, postaci na pozycjach dla nich nie przeznaczonych.
Krąg czwarty - EUNE, konto drugie, kolejka elastyczna. Strefa w której wygrana lub przegrana przestają się liczyć, trollowanie to samo co w kręgu trzecim z tym wyjątkiem że tutaj nie muszę przejmować się efektywnością danego buildu. Jednakże są to wciąż buildy działające, mogące zabić przeciwnika/ków.
Krąg piąty - EUW, konto pierwsze, kolejka solo. Strefa w której można testować absolutnie wszystko bez względu na jakiekolwiek okoliczności. Nie liczy się tutaj wygrana, ban nie będzie miał żadnego znaczenia a wkurzeni ludzie zaczynają być czymś zabawnym.
Krąg szósty - EUW, konto pierwsze, kolejka elastyczna. Tutaj atakuję nie tylko wrogów, ale i sojuszników. (żeby to [w sensie, cały krąg] zobrazować wystarczy napisać - W Ad Jng Anivii przed uciekającego sojusznika)
Krąg siódmy - ,,Ślepa'' kolejka. Krąg szósty w którym nagle większość graczy zamienia się w trolla odpowiedniego dla tego poziomu. Totalny chaos, każdy idzie losową postacią na losową linię. Jedyne co większość trolli zachowuje to schemat przedmiotów ,,prosów'' który w danej sytuacji prawie na pewno się nie przyda. Można tutaj robić dosłownie wszystko bez żadnych konsekwencji. (oczywiście chodzi mi o samą grę, nie czat)
Mam nadzieję że każdy domyśli się o co chodzi ze ślepą kolejką. (był na forum taki jeden ,,niedomyślny'')
W sumie to nie wiem po co to napisałem, ale skoro już jest to kliknę ,,napisz nowy temat''.